Понеделнички хороскоп: Опасен ден за три знаци

Овен

Тактиката на надмудрување во односот со саканата личност денес нема да ви го донесе посакуваниот епилог. Морате да се вратите чекор назад. Имате впечаток дека некој ви ја скратува можноста за успех.

Бик

Непотребно инсистирате на лично докажување пред саканата личност. Денес избегнувајте кавги во семејство. Сфативте дека постојат отежнувачки околности во остварувањето на вашите цели.

Близнаци

Во емотивна смисла не можете да добиете се што ќе посакате, но треба да знаете да уживате во она што го имате. Пред вас е можност да ја тестирате вашата интелектуална способност.