Пресврт за еден знак: По 19 октомври нека очекува голема добивка

Периодот што измина беше многу лош од финансиски аспект за еден хороскопски знак. Тоа е Рибата.

Но, по 19 октомври нека очекува неочекуван прилив на пари. Игрите на среќа дефитивно ќе ви донесат добивка која ќе реши голем број од вашите проблеми, а и фиксните парични средства ќе ги добиете навремено.

Исто така кон крајот на август очекувајте да ви биде вратен стар долг. Едноставно парите за вас ќе доаѓаат од сите страни. Ќе бидете вистински магнет.