Природно и делотворно: Како да ги избелите забите со кора од банана?

Тајната за совршена насмевка се крие во вашата кујна..

Познато е дека белењето на забите кај стоматолог воопшто не е најевтината и најбезбедната постапка, бидејќи во прашање се хемикалии кои ја уништуваат глеѓта на вашите заби.

Затоа ви препорачуваме да се осврнете кон природните процеси и да ги отстраните дамките од вашата насмевка.

Сè што ви е потребно е кора од банана, четкичка и паста за заби.

Погледнете како на Хаштаг.мк