Ракови-ја иритирате околината, Стрелецот е во страстен вртолог: Дневен хороскоп за 23 март

Лав

До крајот на денот добри вести од личност Јарец која е многу комплицирана и влијае негативно на вас. Пазете се од постапките на двојни пријатели, бидејќи веќе подолго време правите големи промени во кругот на пријатели.

 Девица

Ќе бидете многу расположени за разговор со партнерот и тоа може да реши многу за вашата идна врска. До крајот на денот грижете се за можни блокади од родители кои не ве разбираат.

Вага

Не сте премногу отворени за се што му се случува на партнерот и ќе бидете фокусирани само на она што ве интересира. Тврдоглави сте кога се во прашање односите со пријателите и тоа остава погрешен впечаток за вас.

Шкорпија

Научете да постапувате во согласност со вашите емоции или ќе бидете многу лошо оценети од луѓето со кои се дружите. Партнерството трпи поради вашата потреба постојано да доминирате и да зборувате во прво лице еднина.


Претходна страна  Следна страна