Рецепт за вкусен колач за појадок: #ГотвимеДомаСоЖенскиМагазин и Ивана Кнез

Прва на нашата иницијатива #ГотвимеДомаСоЖенскиМагазин се приклучи модната дизајнерка Ивана Кнез.

Таа со сите нас го сподели рецептот за вкусен и едноставен колач кој може да биде сервиран како појадок.

Потребни состојки и начин на подготвување: 

Пред печење изгледа вака:

 

Сервиран изгледа вака: