Секогаш постои една причина зошто мажот остава жена: Таа нема никаква врска со тоа

Ако мажот реши да замине, ваше е да му посакате среќно патување

Причината зошто мажот остава жена е секогаш иста - таа е во природата на мажот. Ако мислите дека вашиот сопруг /партнер не може да живее без вас, почекајте ... ќе видите колку брзо и лесно ќе се навикне на слобода и независност.

Ако мажот реши да ја напушти својата сопруга, не му е потребна ниту една причина. Било кој начин да го задржите мажот до вас нема да вроди со плод: нема љубомора, пари, ниту бременост, ниту закана да ќе си го одземете сопствениот живот ...

Ако сака да си замине, тој ќе си замине.

Не е важно што правите, како се облекувате, каква шминка и фризура имате.

Ако некој реши да си замине, тој ќе замине - затоа што тоа е во неговата природа. Во најдобар случај тој ќе го одложи малку заминувањето.

Ова за многу жени може да биде само добра вест затоа што - вие не сте виновни за тоа! Тој не заминува затоа што вие направивте нешто.

Немате никаква врска со неговото заминување! Ако сè беше добро, тогаш сигурно нешто не било  како што треба во бракот / врската. Но, тоа беше така, сè додека сопругот не пронајде проблем што ќе предизвика да си замине.

Обично се случува човекот да бара нешто за да го вознемири да ве остави и да замине. Но, мора да сфатите нешто, што и да направите, не можете да спречите да замине.

Ако сопругот очекува да бидете насочени, печете пити и гответе секој ден, а вие во суштина не сте таков човек - земете го ова како знак дека тој бара причина да ве остави.

Ако вашиот сопруг сака вие да излегувате секој ден, да се дотерувате и бидете социјално активни а вие не сте такви - тоа е знак дека тој сака да бега од вас.

Во овие ситуации, не вреди да се менувате, да се стремите да ги исполните неговите очекувања ... Едноставно започнете нов живот, затоа што вашиот брак/врска наскоро ќе заврши!