Секој хороскопски знак има своја слаба точка: Што ги расплачува?

Постојат одредени проблеми кои можат да нè исфрлат од рамнотежа. Па дури и да не расплачат.


Овен - Немоќ против неправдата

Овните се многу емотивен знак и не се мачат да ги покажуваат своите чувства, но солзите најлесно им се појавуваат кога ќе видат неправда што се немоќни да ја променат. Без разлика како се  третираат, Овните не сакаат нефер игри.

Бик - Старата љубов

Сеќавањето на старата врска е една од најболните теми за Бикот. Биковите тешко можат да заборават на својот поранешен партнер и да продолжат понатаму, копајќи низ нивните спомени од минатите врски дури и години подоцна, а зборовите или постапките што ги повредија ги насолзуваат нивните очи.

Близнаци - Незадоволени желби

Близнаците сакаат да ги задоволуваат своите желби и се незадоволни како мали деца кога не обрнуваат сериозно внимание на нивните каприци. Тие можат да плачат за работи што на прв поглед изгледаат безначајни, само за да ги задоволат.Следна страна