Секс поза која не знае да разочара, загарантиран оргазам!

Истражувањата покажаа дека 25% од жените можат да ја доживеат кулминацијата на секоја варијација со својот партнер, но дури три од четири девојки ќе се согласат дека истата позиција со замена на улогата е вистинската бомба!

Таканаречената „cowgirl" претставува поза во која жената е на врвот, и не само што ќе имате оргазам, но ќе се чувствувате како божица. Cowgirl е наменета за жени кои сакаат да доминираат - освен целосна контрола врз вашиот партнер, оваа поза е зајакната, страсна, пријатна и едноставна, неодолива за оргазам.

За разлика од вашите партнери кои можат да постигнат оргазам без премногу концентрација и напор, вашата кулминација зависи малку помалку од пенетрација, и повеќе од тоа колку внимание се посветува на вашиот клиторис. Логичен заклучок е дека позицијата која на крајот ќе ви го олесни задоволството е онаа во која горната карлица ќе биде во постојан контакт со вашата најслаба точка. 

Повеќето жени се согласуваат дека оваа поза е клучна за најдобриот оргазам. Се разбира, позицијата сама по себе не значи многу без вистински притисок и ритам, но со вас како шеф, имате целосна слобода на секој детаљ, да се прилагодите на себе и на сопственото задоволство. Освен тоа, момците сакаат кога ќе ја преземете контролата. За да бидат работите уште подобри - оваа поза се покажа како омилена кај машките испитаници.

Значи, преземе ја контролата, останете на врвот. Ние ветуваме дека нема да зажалите!