Секс позата „Covid-69“ стана вистински хит: Ќе доживеете незаборавен оргазам

Бројни истражувања докажуваат дека редовниот секс го намалува нивото на стрес и ја ублажува анкциозноста кои се чести во денешно време, особено во текот на пандемијата на коронавирус.

Доколку сте во самоизолација со својот партнер искористете го овој период за остварување блискост.

Нашиот предлог е во текот на карантинот да ја испробате позата со име „Covid-69“, која буди страст и ја зголемува возбудата меѓу партнерите.

Освен тоа што ќе ви пружи игра за паметење, позата им овозможува најдобар агол за орално задоволсттво, па со самото тоа ќе доживеете незаборавно искуство.

Ова е најдобра поза за домашни и планирани верзии на секс.

Инспирирана е од познатата поза „69“, но единствената разлика во позата „Covid-69“ е тоа што едниот партнер е целосно фокусиран на другиот парнер, за разлика од позата „69“ во која задоволството е обострано.

Позата се изведува многу едноставно. Потребно е едната личност да легне над градите на својот партнер, а телото внимателно да го постави така што гениталите би се нашле точно во близина на устата на партнерот.

„Давачот“ на оралното задоволство може да ги искористи слободните раце за истражување на други делови од телото на својот парнер, додека „примачот“ само треба потполно да се препушти на задоволството.

Извор: Телеграф.рс

Фото: Pixabay