Што ќе ви се случи ако секое утро пиете по една чаша ракија?

На нашите простори, ракијата отсекогаш важела за омилениот пијалок и секоја вистинска домаќинска куќа мора да има барем по едно шише домашна ракија, која уживаме да ја пиеме со пријателите и семејството.

Ракијата се пие во сите прилики, но поголем број од луѓето велат дека пијат ракија во утринските часови, бидејќи тоа било рецепт за.. 

Целиот текст прочитајте го на МАШКИ МАГАЗИН