Што носи последната Сина Супермесечина за оваа година? 4 знаци ги чекаат големи промени, а еден има шанса за огромен профит

Доаѓа нов наплив на енергија и страст, а еве кои се 4-те знаци кои најмногу ќе бидат погодени

Месечината ќе изгледа полна 3 дена, од среда навечер до сабота наутро. Ајде да погледнеме како полната месечина во Риби ќе влијае на хороскопските знаци.

Овен

Бидејќи оваа месечина паѓа во вашата 12-та куќа, можеби ќе сакате да поминете некое време сами или можеби ќе се најдете во некоја ситуација во која се чувствувате изолирани. 12-та куќа владее со болниците, затворите, местата на изолација и нештата што лежат во нашата потсвест. Во секој случај, ќе бидете фокусирани на вашата лична реалност. Време е да застанете и да размислите што е најважно.

Бик

Оваа месечина спаѓа во вашата 11-та куќа на пријатели, групи, надежи и желби. Вашата социјална група или компанијата во која работите може да бидат вашиот фокус во овој момент. Важно е да ја прифатите и да бидете свесни за вистината на сите со кои сте тесно поврзани, што ќе ви даде подлабоко разбирање на меѓусебно поврзаните искуства и ќе ви ги отвори очите на кого можете да се потпрете и на кого можете помалку сериозно да го сфатите.

Близнаци

Оваа месечина спаѓа во вашата 10-та куќа на кариерата и угледот. Немојте да се изненадите ако сте во некој вид на центар на внимание и откриете како ве гледаат другите. Преиспитајте ја вашата кариера и дали тоа ви го овозможува растот што го посакувате. Ако не, можеби е време за промена.

Рак

Оваа месечина спаѓа во вашата деветта куќа која владее со образованието, патувањето и вашиот личен поглед на светот. Може да ја доведете во прашање вашата сопствена духовност, систем на верување, морал и филозофија. Можеби патувате или можеби има некој или нешто на далечина што го привлекува вашето внимание и фокус во овој момент.

Извор: glossy.rs