„Синот ми го земаа од прегратки“: Селма Бајрами неутешна се бори за своето дете

Нејзината агонија започна во моментот кога беше донесена одлуката дека нејзиниот син ќе му припадне на неговиот татко!

Пејачката Селма Бајрами во својата исповед проговори за двегодишната битка за старателство над нејзиниот син кој и беше одземен буквално од раце. Нејзината агонија, вели таа, започнала на 23 декември 2020 година. Тогаш нејзиниот свет се урнал!- Тогаш беше донесена одлука мојот син да му припаѓа на неговиот татко. Поради короната судовите не работеа како што треба, а постојано имаше доцнења. Малку порано го откажав полномошното затоа што не бев во состојба поради пандемијата да платам бидејќи како што знаете ние пејачите бевме во ризик. Тогаш немав пари, а со оглед на тоа дека цело време се бранев од овој човек кој ме напаѓа со години и кој користи се и сешто за да ме оцрни како мајка - раскажала Селма Бајрами.Да потсетиме, Мујо Мусиќ пред седум години за Курир изјави дека не го интересира Селма и дека не сака да се појавува во медиумите бидејќи не е јавна личност.- Немам коментар. Не сакам да изјавувам ништо за медиумите, се надевам дека ме разбирате. Селма е јавна личност, не јас. Не ми е местото во медиумите - изјавил Мусиќ.


ФОТО: Инстаграм/Screenshot Selma Bajrami