Слаткар ја објави првата слика со синчето: И ѝ изјави љубов на Сања

Раперот Слаткар вчера објави дека станаа родители со Сања. Им се роди синче, на кое му дадоа уникатно име -  Моша. 

Денес тој ја објави и првата фотографија со синчето Моша, а постави и слика од сопругата Сања споделувајќи дека премногу ја сака.  

Слаткар и Моша