Сонце во лав: Еве што носи периодот на најогнениот хороскопски знак

Започна владеењето на кралот на зодијакот

Сонцето во Лав ни носи фокус на забава, заљубување, патувања, одмори, спортски активности и уживање од секаков вид.

Овој период носи многу предизвици, прво во љубовта, а потоа и во бизнисот.

Бидејќи тој владее со петтата куќа на природниот хороскоп, ова е еден од најубавите и најопуштените периоди од годината, каде што секој од нас ќе има можност да погледне на животот низ очите на воодушевено дете кое добива внимание од сите страни .

За време на владеењето на знакот Лав, стануваме дополнително свесни за сопствените квалитети и започнуваме од таа почетна позиција.

Сонцето во Лав ќе се соочи со спротивставување на ретроградниот Сатурн во Водолија за време на неговото владеење, доведувајќи во судир со сите структури за кои е потребна цврста форма. Ова е исто така слика на проблемите што можат да ги имаат надлежните, луѓето на важни позиции, сопствениците на приватни компании и слично.

Уран во Бик носи ненадејни проблеми во горенаведените категории, стрес околу финансиите и системот на вредности воопшто.

Не е лесно, но вистинските работи никогаш не се случиле од зоната на удобност. Храбро земете го животот во свои раце и не дозволувајте ништо да го повреди вашето достоинство и чест.

Од средината на септември и крајот на годината, очекувајте успех и ветер во грб како награда за успешно надминување на пречките.

Лавови, со среќа!


Фото: Freepik

Чиста аура: Овие три хороскопски знаци зрачат со добро во светот