Стил на денот: Анѓелка во совршениот фустан за ова лето

Актерката Анѓелка изгледа неверојатно добро

Шармантната актерка е секогаш на висина на задачата за мода и изгледа божествено, а нејзиното последно модно издание може да послужи како ваша инспирација.

Станува збор за преубав и прелесен долг летен фустан во бела боја, ишаран со црни детали.