Стил на денот: Деловните комбинации на Шарлиз Терон

Нашата денешна модна инспирација се деловните комбинации на Шарлиз Терон.

Одберете ја непогрешливата комбинација во црно, од глава до петици, или пак одлучете се за монохроматска комбинација во крем боја.
Во двата случаи нема да погрешите.