Стил на денот: Хајли Бибер во трендот на сезоната- слип фустан

Таканаречените слип фустани се апсолутен хит ова лето! Прилепени за телото, даваат секси изглед, а истовремено нивниот лесен материјал прави да се чувствувате удобно.

Хајли Бибер носи кратко слип фустанле, во најтренди бојата ова лето-жолта! Но никако не смеете да ги пропуштите и слип фустаните со миди должина.