Стил на денот: Марама во коса- моден додаток број еден

За овој петок имаме еден едноставен, но потполно шик стил. Ценобели панталони, едноставно црно топче, бели патики и чанта. Како модни додатоци имаме неколку интересни ланчиња и секако црвена марама во коса, која ја разбива монотонијата, а воедно е и хит оваа сезона.