Стил на денот: Ноне Неделковска шармира во црн коктел фустан

Ноне Неделковска е наша денешна модна инспирација во елегантен, коктел фустан.

За вечерно излегување на пијалак, Ноне одбрала ефективно мало црно фустанче на преклоп. 

Црниот фустан не е само „must have“ова сезона, туку парче кое трае.
Мислењето дека црната боја не е за лето е застарена, бидејќи црната боја е модна класика за секое време од годината кога сакате да изгледате елегантно, средено и шик.