Стил на денот: Саботна елеганција за десетка

Модна инспирација и смелост за комбинирање бои кои инаку не би ги комбинирале, доколку никогаш не сте верувале дека жолто и розево оди добро, оваа блогерка го докажува спротивното.

Розевиот костум во комбинација со пастелно жолта чанта и бели високи потпетици се одличен избор за стајлинг.