Стил на денот: Слобода Миќаловиќ во посета на манастирот Свети Јован Богослов

Актерката Слобода Боба Миќаловиќ деновиве била во посета на манастирот Свети Јован Богослов - Поганово, кој се наоѓа во Пирот, југо-источна Србија.

 За посетата на оваа свето место актерката одбра соодветен и многу скромен стајлинг.

Слобода се одлучила за долг црно-бел фустан во линии со марама преку горниот дел и нежни рамни сандали.

 Меѓу многубројните коментари е и оној од Моника Белучи која често ѝ коментира на фотографиите на Слобода.