Стил на денот: Тијана Дапчевиќ во смела комбинација

Пејачката Тијана Дапчевиќ често си игра со стиловите, така и овој пат. 

Фустанот во една од боите кои се ин ова лето, совршено ги вклопи со високи црни чизми кои се идеални за дождливите летни денови. Сето ова го надополни со аксесоари кои иделано се вклопија во целата приказна.

View this post on Instagram

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on