Стил на месецот: Црни кожени панталони и кафен капут за тренди ФЕВРУАРИ

Променливото време во февруари носи и поладни, но и потопли денови. Но она што е важно е да останете тренди.

А што е потренди од едноставна комбинација со модерни парчиња? 

Црни кожени панталони и бело(крем) џемперче, плус класичен капут во кафена боја. Црни чизмички на потпетица, малечка чанта и тоа е тоа, изгледате одлично, а и се чувствувате така!