Стил на месецот: Црвени чизми до колена за љубовен февруари

Ова е месецот обоен со бојата на љубивта, но и на виното.

Затоа парче кое мора да го имате се прекрасните чизми до колена во црвена боја од Манго.

Одлично се вклопуваат во комбинации со фармерки или фустани. Цената е 3990 денари.