Стил на неделата: Црвениот капут е најбаран сезонава

Црвената боја е една од омилените во празничната еуфорија. Можеби тоа е една од причините поради која и парчињата во оваа јака боја се едни од најбараните во есенско/зимската сезона.

Црвениот капут е совршен избор за финиширање на вашиот изглед, било да станува збор за лежерна или пак за елеганта модна комбинација.

Токму таков капут може да најдете во Манго, по намалена цена од -40%, односно 2994 денари.