Стилски совети за впечатлив изглед

Трендовите се тука за да се следат. Нивната интерпретација пак, може да направи Вашиот стил да се издвојува од останатите. Токму неочекуваните комбинации и спојувањето на на навидум неспоивите парчиња резултираат со уникатен изглед со кој сигурни сме дека нема да останете незабележани.

Овде издвојуваме неколку начини на комбинирање на парчињата кои може да доживеат и свои варијации со помош на вашата фантазија, но се лесно применливи во различните годишни времиња и за различни поводи.

Сите парчиња можете да ги најдете на онлајн продавницата на Fashion Group www.fashiongroup.com.mk, каде цените оваа недела се намалени до 30%.

ЗА НЕА

Лелеави фустани и патики


https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/42829-z-fustan

https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/45692-fustan

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/42910-z-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/32559-z-fustan

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/34004-z-patiki

Здолниште и џемпер

https://www.fashiongroup.com.mk/dzemperi-1/28502-dzemper

https://www.fashiongroup.com.mk/zdolnista/42739-z-suknja

https://www.fashiongroup.com.mk/dzemperi-1/36189-dzemper

https://www.fashiongroup.com.mk/zdolnista/43443-zdolniste

https://www.fashiongroup.com.mk/dzemperi-1/32160-dzemper

https://www.fashiongroup.com.mk/zdolnista/34884-z-suknja


ЗА НЕГО

Одело со модерен крој и патики

https://www.fashiongroup.com.mk/odelo/33622-odelo

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/35395-maski-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/palta/32069-palto

https://www.fashiongroup.com.mk/pantaloni/32071-pantaloni

https://www.fashiongroup.com.mk/cevli/33239-cevli

https://www.fashiongroup.com.mk/odelo/31999-odelo

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/33574-patiki