Супер двојка: Ретка фотографија од Владо Јаневски и Билјана Дебарлиева

На фан-страницата на пејачот Владо Јаневски се појави фотографија од тн „ВРЕМЕПЛОВ“ под која стои описот:

„Владо Јаневски на календар за „Теа Модерна” од 2003/4 во стилот на Џемс Бонд и еднакво перфектно стилизираната водителка Билјана Дебарлиева. Покрај календарите и Лотарија на Македонија тогаш го ангажираше во иста улога за реклама на еден ТВ квиз. Лесно му е на Владо со вакви фанови кои експресно одговорија на нашето барање и во своите архиви ја лоцираа оваа ретка фотографија.“