Тамара и Катарина го пијат кафето во парк: Мал пикник за големи дружења

Нивното пријателство трае со години, а сега е уште поинтензивирано кога и двете се мајки. Поп дивата Тамара Тодевска и топ моделот Катарина Ивановска решија заедно да го поминат денот во природа. 

Го избраа скопскиот градски парк и со нивните дечиња уживаа во природата и колку толку- мирот од градската гужва. Им се приклучи уште една нивна пријателка, па направија мал пикник. Сето тоа го објавија на Инстаграм:

Можеби ќе ве интересира и 

Од „море“ драчевско, до „море“ охридско: Тамара знае да ужива на македонски начин