Татко по трет пат: Пере Нокаут на својата наследничка ѝ даде име со моќно значење

Никола Перевски - Пере од Нокаут стана татко по трет пат. По двете ќерки, сега доби уште една, на која ѝ го даде името Софиа. На грчки ова име значи „мудрост“, што вистинското значење на името би било „онаа што е мудра“.

Среќната вест ја сподели гордиот чичко и на целиот свет му ја откри радоста на семејството.

Може да ве интересира:

Пере од Нокаут: По трет пат ќе станам татко на ќерка- Победничката песна на Макфест „Сакам да живеам“ ја посвети на неговата нова сопруга Јована