Тешка разделба и голема промена ги чека овие три хороскопски знаци есенва

Стрелец

Стрелците тешко се разделуваат со своите половини, затоа што во принцип им треба личност која е во близина. Ако веќе одлучиле да заминат, тоа значи дека тие се навистина непопустливи и нема опција што би можела да ги задржи.

Тие секогаш се жедни за авантура и ќе најдат изговори за да се разделат со вас,  ќе најдат причина да си отидат ако го имаат тоа на ум. 

Стрелец е многу интересен знак. Му треба постојана љубов, емоција и интензитет во врската.

Тие или се страстни за филмовите, или едноставно се досадуваат брзо. Нема средно ниво. Во повеќето случаи, кај нив сè завршува многу брзо.Претходна страна