Тој е најголемиот материјалист во хороскопот: Повеќе ги цени парите од љубовта, за лична корист би ги продал најблиските

Тој е најголемиот материјалист во хороскопот: Повеќе ги цени парите од љубовта, за лична корист би ги продал најблиските

Но, иако многумина го гледаат тоа како лоша работа, не мора да биде така. Плодовите на нивниот труд им значат повеќе отколку на кој било друг и се трудат да ги умножат што е можно повеќе

Бик

Посесивен и материјалистички, понекогаш се чини дека Бикот никогаш нема да научи како да го дели тоа што го има, дури ни со најблиските. Ако ви падне на памет да се расправате со Бикот, со среќа!

Нема шанси да го победиш, затоа што е страшно тврдоглав. Мрзлив и самобендисан, тешко дека ќе го тргнете од каучот откако ќе се смести во него.

Иако секогаш се подготвени да помогнат, Биковите не сакаат да позајмуваат пари на други или од други. Нивната најголема грешка е што понекогаш се обидуваат сами да си ја купат среќата, што е многу краткорочно.


Фото: unsplash
Извор: најжена