,

Топ 5 нијанси оваа есен: Веднаш ќе посакате да ја промените бојата на косата

Доколку ги прашате фризерите, еднобојната коса не е ИН, на сцена доаѓаат интересни нијанси.

Со промената на годишните времиња, доаѓаат и нови трендови кога е во прашање боењето на косата. Овој летен период доминантни беа сите нијанси на кафената боја. Во ладните денови ни доаѓаат интересни трендови. Фризерите се едногласни, еднобојното тонирање на косата не е ИН. Оваа сезона паролата е што пошарено и поинтересно, толку подобро.

Освен што изгледа интересно, новите бои имаат и интересни имиња.

Светли прамени покрај лицето


Шампањ боја


Колач од праска


Чоколада со чили


Боја на брусница