ТРАЈЧЕ ВОИНОВ: Или си роден на бина, или во публика

Неговата појава ја карактеризираат како многу моќна. Неговото лице наликува на лицата од актерите во златното доба на Холивуд. Трајче Воинов е урбано момче, паметен, разумен, непоколеблив кога е во прашање убавото облекување. Неколку пати се појавил во улога на манекен, а поради неговиот физикус, став и размислувања, многу е популарен на социјалните мрежи. Она што го карактеризира стилски е моќта на комбинирањето. Знае да создаде стилска приказна, да ја носи облеката гордо, да биде посебен, да биде присебен, дури и кога сите погледи се вперени во него. Интересен е како целина, ама целиот негов карактер му се гледа преку облеката. Кога го дефинира стилот општо, вели дека тој претставува карактерно облекување. 

- Кога би се дефинирал себе си стилски тогаш сигурно дека би се ограничил. Модерната ера дозволува менување и комбинирање со се и сешто. Го користам тоа да бидам препознатлив, но непредвидлив- вели Воинов.

Целиот разговор прочитајте го на МАШКИ МАГАЗИН