Три знаци на кои Венера во Бик им носи ПАРИ: Кој да бара покачување, а кој да заштеди? (ОД 16 МАРТ)

Припадниците на овие знаци ќе имаат финансиски стабилен период во наредните недели

Бик

Бидејќи плодната Венера е на полето на овој знак, тој треба да се фокусира на финансиите - може да следува и награда!

Венера во Бик ви носи поволна ситуација за да напредувате на работа, па ако веќе некое време сакате да побарате покачување, има знаци дека тоа ќе дојде.

Овен

За припадниците на овој знак следниот период нема да донесе поголем прилив на пари, туку ќе сакаат стабилност.

Венера во Бик подготвува животни лекции за Овенот и го учи како да го почитува она што го има, па нема да трошите без причина и помудро ќе му пристапите на вашиот паричник. Сега е одлично време да започнете да штедите.

Водолија

Комбинацијата на Венера и Бик е одличен натпревар за Водолијата, која ќе воспостави одлични ритуали и ќе привлече позитивна енергија и изобилство.

Ако сакате да правите сè по фиксен редослед: одите во кревет во исто време, се враќате дома на ист начин, распоредувате предмети низ куќата на одреден начин... Венера во Бик ќе го награди ова и ќе ви помогне да привлечете финансиска стабилност .


Извор: glossy