Убавата водителка Марина од емисијата „Шопингхоличарки“ целосно се промени: Изгледа уште поубаво и се пресели во далечната Кина

Извесен период редовно ја гледавме на малите екрани, но потоа наеднаш исчезна.

Многу ТВ личности кои беа актуелни пред 10-20 години ги напуштија тогашните занимања, а некои ги напуштија и државите, во потрага по среќа. Меѓу нив е и една од српските најубави водителки, Марина Ердељан.

Волшебната Марина неколку сезони беше водителка на тогаш популарното шоу „Šopingholičarke“, кое беше актуелно и во Македонија.

Меѓутоа, пред неколку години таа реши да ја напушти работата како водителка и да ја напушти Србија.

Убавата Марина среќата со својот избраник ја најде во далечната Кина, поточно во Шангај.

View this post on Instagram

A post shared by Marina Erdeljan (@marina_erdeljan)


Иако повеќе не е водителка, сепак нејзината нова професија е тесно поврзана со малите екрани. Имено, Марина сега работи во режија.


А на нејзиниот профил може да се забележи дека и таа има љубов кон друга уметност - фотографијата, но и кон тетоважите. Имено, забележливо е дека на последните слики има две тетоважи на едната рака.


Но, изгледа дека најмногу ужива да патува низ светот со својот Владимир.

На нејзиниот профил може да се видат видеа од различни светски дестинации, но и од Котор, Нови Сад и Белград, што покажува дека убавата Марина не ги заборавила овие краеви.

View this post on Instagram

A post shared by Marina Erdeljan (@marina_erdeljan)


извор:GLOSSY