Умирам од желба да си тука: Данијела Мартиновиќ во Скопје

Со нејзините најголеми хитови во нови аранжмани, Данијела Мартиновиќ во моментов одржува концерт во МНТ во Скопје. Романтичната атмосфера ја прави и нејзината авторска поезија која ја рецитира меѓу песните. 

"Биди осамен, ако не си осамен не си свој", се дел од стиховите со кои го почна концертот и со песната "Зовем те ја" која почнува со стиховите "Умирам од желба да си тука". Публиката со долги аплаузи ја пречека хрватската ѕвезда. Повеќе за концертот наскоро на Женски магазин. 

(М.Џ.) 

Фото :В Тануровски