,

Ветувачки настап: Видео од Васил Гарванлиев на првата проба на грандиозната сцена на Евровизија

Васил Гарванлиев со песната „Here I stand“ ќе ја претстави Македонија на Евровизија која годинава се одржува во Ротердам, Холандија.
Најголемиот музички настан веќе започна со проби, а се одржува во две полуфинални вечери и големото финале.
Ние сме 6-ти по ред во првата пилуфинална вечер на 18-ти мај. 

Македонската делегација и Гарванлиев веќе се во Ротердам, а денес се одржува првата тонска проба на грандиозната сцена.

Погледнете како звучи Васил и првите импресии: