Ви престојат бурни денови: Три хороскопски знаци ќе доживеат траума

Ова се бурни денови за сите хороскопски знаци, а особено за следните три.

Рак

Емотивниот живот никако да се стабилизира, кај вас владее разнишана самодоверба.  Ако сте и понатаму незадоволни во љубовта променете нешто, но не бегајте од проблемите.

Девица

Нема да успеете да ги спречите љубовните проблеми, односно губење на личноста во која сте вљубени. Вашата љубов ќе ја дарувате на саканото лице, а нема да ви биде возвратена. Внимавајте да не паднете во депресија.

Вага

Ве вади од такт егоцентричноста на вашите колеги. Долго не сте биле под ваков притисок на полето на работата. Бидете трпеливи. Следува бура од емоции за вас.