(ВИДЕО) Матичар ги венчава од прозорец: Венчавка во време на корона

Њујоршката двојка најде начин како да се венча во овие кризни времиња во услови на коронавирус.

Тие извикаа „Да, прифаќам“, додека матичар ги венчава од прозорец на четврти кат, двојката се венчава на тротоар, а соседите се сведоци на церемонијата.

Видео од венчавката на парот:

View this post on Instagram

The most perfectly New York moment amidst a crazy time. The magic of this city, our down AF friends, and most importantly @wheelsfit will never be lost on me. Also. Hire @iknowmattwilson for EVERY WEDDING EVER!

A post shared by Reilly Jennings (@reillyjennings) on