(ВИДЕО) Штосни фризури за девојчиња: Се прават за 5 минути, траат цел ден

Ако сакате косата на вашето дете да биде уредна цел ден, пробајте некои од овие фризури

Девојчињата не можат да чекаат да седат долго време за да им направите совршена фризура. Затоа ги споделуваме со вас овие видеа за правење фризури, штосна и уредна коса за цел ден а  ќе ви требат само 5 минути!
Сè што ви треба се раце, малку имагинација, свиелни ленти и девојче со подолга коса:
Извор:stil.kurir.rs

Приказна на една мајка: Јас не растам само син, туку иден сопруг и татко, пред сè човек