(ВИДЕО) Утрински вежби во домашни услови: Никол Шерцингер и Том Еванс вежбаат заедно

Никол Шерцингер објави видео во кое со својот партнер Том Еванс вежбаат заедно додека се во домашна изолација.

„Еве неколку лесни вежби за стомачни, дома, во случај да ви треба мотивација овој викенд“ – напиша Никол.