Викенд хороскоп 24-25 септември: Одлични два дена за овие знаци

Овен
Викендов едноставно може да бидете на услуга на сите, и да трчате од еден на друг некому да му помогнете, некого да го услужите, некого да го лечите. Значи еден куп активности и поради времето доста проблеми околу вас со здравјето на домашните.

Бик
Поради што се нервирате кога немате никакви причини? Иако некои работи не се движат во посакуваната насока, бидете мирни и почекајте поволен момент. Се ќе се среди кога најмалку очекувате.

Близнаци
Ви се случуваат убави работи. Голем број претставници на овој знак се до таа мера полетни што е навистина изненадувачки. Како и да е, викендов ќе ви биде исполнет со пријатни моменти.

Рак
Викендов ќе се обидете да се одморите, но нема да можете да го скриете расположението. Згора на тоа, еден помлад член од семејството постојано ќе ви задава грижи. Ако сте слободни и се уште ја чекате вистинската љубов, ќе морате да почекате и да се задоволите со кратки авантури.


Следна страна