За најсмелите: Оваа коса е нов тренд

По бојата на розово златна, пастелин бои и коса во бои на виножито, добиваме најнапредна верзија на овој тренд - "коса на калеидоскоп".

За овој тренд заслужена е Линдзи Волф, која својата коса ја направи во боите на виножитото со нежни, пастелин бои. Волф изјавила  дека ги избрала пастелин боите бидејќи сакала нејзината коса да изгледа течно, како една боја да се преклопува со друга, па е невозможно да видите каде една боја започнува, а каде завршува.


За да имате ваква коса подгответе се да поминете неколку часа во салон, но и за скапо одржување.