Започна бизнис во Берлин сред пандемија: Дали Хурем се откажа од актерството?

Германско-турската актерка Мерием Узерли, позната по улогата на Хурем во серијата „Величенствениот“ ги изненади обожавателите...

Имено таа живее во Берлин со нејзината ќерка, каде реши да започне нов бизнис.

Актерката заплови во претпиемничките води, и на својоте профил на социјалните мрежи објави дека токму во центарот на Берлин отвора продавница за здрави слатки.


Следбениците ѝ честитаа и ѝ посака многу среќа.