Затемнување, хаос и опасни енергии: Во овие денови во декември треба да бидете многу внимателни

Опасните денови не се толку заканувачки кога знаеме дека доаѓаат. Астролозите и експертите за биоенергија нè запознаа со најлошите денови од декември за да не подготват.

Најопасните датуми не се секогаш толку опасни како што се опишани. За да ги направите помалку неповолни за вас, обидете се да бидете успешни и не станувајте песимисти, инаку среќата ќе ве напушти.

Откако дознавме кои ќе бидат волшебните денови во декември, кога универзумот ќе биде на наша страна, време е да откриеме и на кои датуми во последниот месец од годината треба да бидеме особено внимателни:


4 декември - целосно затемнување на Сонцето

Во знакот Стрелец ќе се случи целосно затемнување на Сонцето. На овој ден може да се случи нешто многу важно во нашите животи, но, за жал, не многу пријатно. Астролозите препорачуваат да не ризикувате во вакви денови и да бидете повнимателни. Целосното затемнување на Сонцето кај Стрелец најмногу негативно ќе се одрази на полето на финансиите. На овој ден не мора да склучувате важни зделки, ниту да купувате скапи работи. Иднината и минатото на 4 декември повеќе нема да бидат важни, важно ќе биде да се фокусирате на тој одреден ден.


Следна страна