Здравје и фитнес // Рецепти

Рецепт со кој ќе ги откажете цигарите: 3 месеци од оваа напивка и ќе добиете нови дробови 

Пушењето цигари е еден од главните проблеми на овој век. Тоа го уништува здравјето на суров начин, особено дишењето. Затоа, неопходно е веднаш човек да ги прочисти белите дробови. Ова треба да го стори секој, без разлика дали пуши цигари или не.