Животна пресвртница за 3 знаци до крајот на следната недела

Риби

Овој викенд подгответе се за вистински предизвик. Блиски луѓе ќе ве разочарат и ќе ви биде исклучително тешко да ги прифатите новите околности. Промените дефинитивно ќе ве размрдаат, но ќе ви бидат важна животна лекција за понатамошното делување.

Јарец

До крајот на неделата ќе добиете пари кои одамна сте ги очекувале. Овие средства дефинитивно ќе ви го променат расположението. До вчера се сожалувавте дека уште едно монотоно лето е зад вас, но со оглед на новите околности, ве очекува авантура за која претходно само сте сонувале.

Лав

Ќе се најдете на непознат терен кога станува збор за релациите кон одредени луѓе. Ви претстои пресвртница и на професионален и на личен план. Типично за вашиот хороскопски знак, машки ќе се изборите за на крајот да извлечете поука, но и победа по овој турбулентен период.