,

Зошто сите театри годишно прават помалку пари од турбофолк ѕвезда за еден концерт?

Бројките покажуваат дека македонската театарска сцена не може без државна инфузија. Поразително е колку ние Македонците малку одиме на театар. Еден македонски професионален театар годишно продава помалку карти од еден турбофолк пеjач за една ноќ.

Истражувањето го имате на ФАКТОР.МК