,

Пилешко со бадеми

Откако еднаш зготвив пилешко со бадеми, веќе нема назад. Неделата не поминува без ова јадење на нашата трпеза, бидејќи е едно од омилените на мојот сопруг, а кај нас дома секогаш прашувам дали имаат некоја желба. 

          


        </div> <!-- end entry article -->


        
        <div class=