Првата љубов од вдовицата на контроверзниот Аркан

Светлана Цеца Ражнатовиќ важи за една од најголемите балкански sвезди и тој факт е неоспорен, без разлика каква музика создава. Кариерата ја започна на петнаесетгодишна возраст.

А кое беше нејзиното прво момче за кое дозна јавноста прочитајте на Машки магазин.мк